Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΑΡΜΟΝΙΑ

Το MINŪ είναι μια δημιουργική, ζωντανή εμπειρία που εστιάζει στον λιτό και ξεκάθαρο σχεδιασμό που αποπνέει ισορροπία, αρμονία και οξυγόνο στην καθημερινή μας ζωή. Στόχος μας, να δημιουργούμε διαχρονικές στιγμές και εμπειρίες μέσα από μια αισθητική που εξελίσσεται συνεχώς.

Το Minū σχεδιάστηκε ως ένας τρόπος για να προσκαλέσετε όλη την άγριαο μορφιά της φύσης στον χώρο σας. Μέσω της εξερεύνησης του οργανικού, ακατέργαστου σχεδιασμού, μπορέσαμε να επιμεληθούμε και να σας προτείνουμε μια μεγάλη συλλογή όχι μόνο από φυτά που ανταποκρίνονται σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, αλλά και οικιακών χρηστικών ειδών, δώρων και αντικειμένων τέχνης από διεθνείς δημιουργούς, που καλλιεργούν ένα αίσθημα ευφορίας και ισορροπίας.

Συνδυάζουμε τα παραπάνω με εκλεκτές και διαλεγμένες πρώτες ύλες, δημιουργώντας τις μικρές απολαύσεις που όλοι αναζητούμε στις καθημερινές μας στιγμές.

Ο χώρος του Minū αποτελεί σημείο γνωριμίας με καλλιτέχνες και δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Ορισμένα από τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από επιχειρήσεις που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Ανυπομονούμε να μοιραστούμε ξεχωριστές στιγμές με όλους μας τους επισκέπτες, γιορτάζοντας την απλότητα, τη φιλία, την ηρεμία και τη συμμετρία.
green living Services Minu AthensMinu Athens Living Store